Cassanovas

Community Partner

A CASSANOVAS nemzetközi chips márka Afrikából nevezetesen Nigériából indult és alapanyaga az ott őshonos Cassava másnéven Tápióka vagy ismertebb nevén manióka zöldséggyökér.

A termékek gyártását és csomagolását jelenleg Afrikában a Pacific Ring Gmbh végzi ők biztosítják a folyamatos minőséget a Német minőségbiztosítási rendszer alapján, a Kelet-európai értékesítést az ECS Europe Kft. végzi.

A termesztés minősített termelőink által teljesen organikus és fenntartható mezőgazdasági módszerekkel történik. A maniókát közvetlenül betakarítás után dolgozzuk fel és naponta több alkalommal végzünk rajta laboratóriumi vizsgálatokat igy garantálva a kimagasló minőséget. Termékeink nem tartalmaznak sem tartósítószereket, sem mesterséges ízfokozókat, sem mesterséges színezéket, illetve allergénmentesek mint dió, mogyoró, szója. Mindegyik Cassanovas termék gluténmentes, laktózmentes és megfelel a VEGÁN, HALAL, és a Kósher étrendnek!

A mentes kategóriában konkurenciának számító rizs illetve humusz chipsekkel ellentétben a tápióka chipsnek magas a vas tartalma illetve fogyasztása közben megmarad a ropogós íz és rágó élmény csak úgy, mint a kevésbé egészséges chipsek esetében. A termék közvetlen a zöldségből készül és nem extrudált masszából, így mindenképpen a prémium zöldségchipsek kategóriájába tartozik.

Egy esetleges együttműködésnek vállalatok, vagy irodaépületek, catering osztályával, vagy azok üzemeltetőivel kifejezetten örülnénk, hiszen a Vegán és mentes közösség tábora mára már az IT szektorban is  nagyon növekszik, akiknek szükségük van új termékekre és ízekre.

 

Ashok Dudhat

Get your Free TJF Ticket &
Create your Hire Tech Talent Account

×

Get your Free TJF Ticket &
Create your Hire Tech Talent Account

×